U wil een zware en hardnekkige boomstronk laten verwijderen?

4,2-tonEen uit de kluiten gewassen en diepgewortelde boomstronk laten verwijderen of stevige bomen vellen? Ook daarvoor hebben we bij Decofix de juiste machine. De KX121-3a Kubota rupskraan, de spierbundel van ons machinepark, kan namelijk bijzonder zware lasten heffen en dat met een uiterste precisie.

Doordat deze rupskraan uitgerust is met een sorteergrijper die kan roteren, kunnen we zware lasten zowel torsen als rechtlijnig opheffen. Dat is ideaal om een boom op de juiste plek vast te grijpen en precies op de voorziene plek neer te leggen of om boomstronken en struiken te verwijderen. Ook voor andere zwaardere afbraakwerken, die toch uiterste nauwkeurigheid vereisen, is deze kraan uitermate geschikt.

Voor de aanleg van pistes en het uitgraven van zwembaden zullen we bijvoorbeeld ook vaak voor deze graafmachine kiezen. Grote volumes grond worden door deze krachtpatser namelijk in een mum van tijd verwerkt.

Technische info

MerkKubota
TypeKX121-3a
Gewicht3.980 kg
AfmetingenB 1,7 m x H2,49 m
Graafdiepte2,56 m
Hefcapaciteit1,2 ton bij 3 m
Accessoires verschillende graafbakken
Uitgerust met roterende sorteergrijper
Geschikt voorZwaar, maar precies werk & werken waarbij lasten getorst of rechtlijnig opgeheven moeten worden bv. aanleggen piste, bomen en boomstronken verwijderen, zwembad uitgraven

© 2015 Decofix

Scroll to Top