Zelfs in rijwoningen kunnen we een vloer uitbreken of graven met de kraan!

1-tonOnze mini Kubota kraan geraakt bijna overal. Doordat de rupsen verstelbaar zijn in breedte past deze kraan zelfs door een standaard deurgat! Deze minigraver is daardoor uiterst geschikt om fijn werk op moeilijk bereikbare plaatsen te verrichten. Hiermee kunnen we bijvoorbeeld een vloer uitbreken in huis of een terrasvloer uitbreken in de achtertuin van een rijwoning.

Voor fijne graafwerken in enge ruimtes kan naast de standaard bak van 60 cm ook een ultra smalle graafbak van slechts 20 cm breedte gemonteerd worden. Daarmee kunnen we zelfs erg fijne sleuven graven. Voor fijne breek- en afbraakwerken kan deze kraan eveneens uitgerust worden met een schieter.

Dankzij het lage eigen gewicht en de rupsen wordt schade aan de ondergrond bij dergelijke werken bovendien tot een absoluut minimum beperkt.

Technische info

MerkKubota
TypeU10-3
Gewicht1.120 kg
Afmetingen Verstelbare rupsen: totale breedte 75 of 99 cm
Hoogte 165 cm
Graafdiepte1,55 m
Hefcapaciteit 360 kg op 1,5 m
220 kg op 2,5 m
Accessoires Mini bak B 20 cm
Tandenbak B 30 cm
Kleine bak B 60 cm
Schieter
Geschikt voorfijn graaf- of afbraakwerk op moeilijk bereikbare plaatsen Bv. muur of vloer uitbreken in huis, werken in de tuin van een rijwoning zonder oprit, fijne graafwerken voor funderingen of graven van smalle sleuven, …

© 2015 Decofix

Scroll to Top