Nog even strekken…. Ja, onze verreiker kan eraan!

Verreiker-1Een verreiker dient voornamelijk om zware lasten op te tillen en te verplaatsen. Wij gebruiken onze P25-6 verreiker geregeld om karren en vrachtwagens te laden of te lossen. Dankzij de erg korte draaicirkel verloopt dat trouwens erg vlot.

Gaat u uw tuin ophogen, dan moet er heel wat grond aangevoerd worden en die moet eerst op de vrachtwagen geraken. Voor de afvoer van grond, boomstronken of afbraakmateriaal en steenpuin is zo’n verreiker zeker geen overbodige luxe. Zelfs laden en lossen over een hek of omheining heen is met de verreiker perfect mogelijk.

Ook hooibalen worden meestal met behulp van een verreiker op karren gestapeld. De balenklem kan hooi en stro immers stapelen tot op 5,9 m hoogte.

De telescopische is bovendien erg handig als er een zware last opgetild moet worden vanuit een plek waar de kraan niet kan geraken. De verreiker kan namelijk net iets verder stretchen en zo toch nog die ene boomstronk helemaal achteraan optillen.

Technische info

MerkMerlo
TypeP25.6
Gewicht4.750 kg
AfmetingenL 3,9 x B 1,8 x H 1,92 m
Max. hefhoogte5,9 m
Max. reikwijdte3,3 kg
Max. hefvermogen2,5 ton
Max. Laadcapaciteit1.000 kg bij max. reikwijdte
Accessoires Palletvork
Balenklem
Grondbak
Geschikt voorladen van karren en vrachtwagens op hogere hoogtes, verplaatsen grotere volumes grond (bv. bij afgraven of ophogen tuin)

© 2015 Decofix

Scroll to Top