Voor ons zijn uw grond- of graafwerken niet te klein!

Ook voor kleinere grond- en graafwerken bij u thuis maken wij met plezier offerte

Wil u grond- of graafwerken bij u thuis laten uitvoeren en vindt u maar geen aannemer die een aangepaste offerte kan maken? Bij Decofix nemen we wél kleinere projecten aan. Meer nog, die doen we zelfs het liefst! Een regenwaterput laten steken, een enkele sleuf laten graven voor nutsleidingen, een bestaand tuinpad of terras uitbreken, enkele bomen vellen of boomstronken verwijderen of een volledig zwembad uitgraven… Deze graafwerken zijn precies de opdrachten die wij bij voorkeur aannemen. Of de grond- en graafwerken nu in totaal enkele uren of meerdere dagen in beslag nemen, wij maken toch met plezier de nodige tijd vrij om een vrijblijvende prijsofferte op te stellen.

De uit te voeren werken zijn nogal tricky?

Niet alleen voor kleinschalige graafopdrachten, maar ook voor kraanwerken op moeilijk bereikbare plaatsen zijn we bij Decofix zeker te vinden. We hebben heel wat ervaring met uiterst precies werk in minder evidente omstandigheden en ook ons machinepark is zeker niet te onderschatten. We beschikken namelijk over verschillende kranen en grondverzetmachines die zowel grof als uiterst precies grond- en afbraakwerk moeiteloos aankunnen.

Welke grond- of graafwerken u aan ons kan uitbesteden?

Voorbereidende grondwerken voor bouwprojecten

Uw bouwgrond moet nog bouwklaar gemaakt worden? Er moet nog een bestaande constructie afgebroken worden of bestaande funderingen uitgehaald, wat bomen geveld en enkele boomstronken verwijderd? Waarschijnlijk wil u dan ook meteen de bouwgrond laten ophogen en nivelleren? Deze taken kan u allemaal in 1 keer of afzonderlijk aan ons toevertrouwen.

Rioleringswerken & sleuven voor nutsleidingen

Sleuven graven voor nutsvoorzieningen, riolering trekken van uw huis naar de straat met een gescheiden afvoer van regenwater en afvalwater… Ook voor deze rioleringswerken kan u bij ons terecht. Bij het plaatsen van riolering is het vooral belangrijk dat de hellingsgraad van buizen en leidingen niet te steil is. Enkel zo is een vlotte afvoer zonder verstoppingen verzekerd. Net daarom zullen we daar al tijdens de graafwerken extra aandacht aan besteden.

Plaatsing van een regenwaterput / bezinkput / septische put of waterzuiveringssysteem

Vooral in het plaatsen van diverse regenwaterrecuperatie systemen, particuliere waterzuivering en afvalwaterputten hebben we heel wat ervaring. Met onze kranen en machines kunnen we trouwens zowel kunststoffen als betonnen tanks plaatsen in uw voor- of achtertuin.

We plaatsen onder meer:

  • septische putten
  • bezinkputten / sterfputten / verzinkputten
  • regenputten inclusief de benodigde pompen, filters en binnenhuisaansluitingen
  • IBA systemen voor individuele waterzuivering en de bijhorende beluchters, pompen en filters
  • gescheiden afvoer van regenwater en afvalwater naar openbare riolering

Verhardingen zoals tuinpaden, opritten en tuinpaden uitbreken

Gaat u uw nieuw terras of oprit zelf aanleggen en zoekt u alleen iemand om de bestaande verharding uit te breken? U kan ons inschakelen om de grond, kiezels, kasseien, tegels,… van uw terras, oprit of tuinpad uit te graven en ons eventueel ook de ondergrond laten nivelleren. Dat doen we uiteraard met behulp van een professionele laser zodat uw bedding kaarsrecht ligt en klaar is voor de egalisatie. Nadien kan u dan perfect zelf aan de slag om uw terras of oprit te bekleden. Hoeveel en welke werken u wenst uit te besteden, beslist u helemaal zelf.

Kleine afbraakwerken

Een terras uitbreken, een achterbouw of een constructie in de tuin zoals een tuinhuis, carport of volière afbreken? Dat doen we ook! We hebben afbraakmachines die uiterst precies te werk gaan en de constructie heel zorgvuldig afbreken. Die geraken niet in uw achtertuin denkt u? We hebben ook kranen met een minieme breedte die zelfs door een deuropening geraken en kranen zonder cabine die moeiteloos onder uw carport door kunnen.

Tuin ophogen/afgraven/nivelleren

Grond aanvoeren om de tuin op te hogen of net grond afgraven en wegvoeren, ook daar hebben wij de juiste machines en ervaring voor. Ook voor deze werken gaan we heel precies met een professionele laser te werk om een rechte gazon en een correcte afwatering te verzekeren. Wil u ook meteen het oude tuinhuis of de carport laten afbreken, wat bomen vellen en boomstronken laten verwijderen? Ook hiervoor kan u op ons rekenen.

Bomen vellen en struiken of boomstronken uitgraven

We zijn geen boomklimmers die met touwen in de hoogste toppen kruipen, maar enkele bomen uitdoen met de kraan, dat doen we wel! De bomen worden heel precies met de sorteergrijper vastgegrepen en zullen precies daar neerkomen waar ze worden verwacht. Vult u graag meteen uw houtstapel aan, dan versnijden wij de boomstam desgewenst ook in kliefbare stukken. Uiteraard worden ook de stronken verwijderd, zodat u terug een egaal oppervlak heeft om bijvoorbeeld gras op te zaaien.

Een paardenpiste aanleggen

Net zoals u, hebben ook wij een bijzondere voorliefde voor paarden, de paardensport en recreatieve ruiterij. Deze passie voor paarden gecombineerd met onze ervaring in grond- en graafwerken, maakt dat u niet hoeft te twijfelen om ons te contacteren voor het onderhouden of aanleggen van pistes en het plaatsen van geschikte omheiningen. De grond omkeren zodat de zavel weer bovenaan komt te liggen, de zavel piste egaliseren of een volledig nieuwe paardenpiste aanleggen, wij weten perfect hoe we tewerk moeten gaan om een paard- en ruitervriendelijk resultaat te realiseren.

U heeft net zo’n grond- en graafwerken in gedachten?

Laat ons gerust even weten welke graaf- en grondwerken u wenst uit te besteden. Stuur ons een berichtje via het contactformulier op deze site en we nemen zo snel mogelijk terug contact met u op. Dat is beloofd!

© 2015 Decofix

Scroll to Top