Wij zetten er niet gewoon de kraan in!

Wanneer u Decofix inschakelt voor uw grond- en graafwerken mag u op beide oren slapen. We hebben de juiste ervaring, professionele machines en een erg duidelijke visie wat service betreft.

Hoe wij grond- en graafwerken aanpakken?

Eerst stevig denkwerk, dan pas graafwerk

We hebben een bijzondere voorkeur voor precies kraanwerk in beperkte ruimtes. Dat zijn bijvoorbeeld graafwerken net naast uw huis, het zorgvuldig afbreken van een bijgebouw of bomen vellen met de kraan en die tot op de centimeter precies op de juiste plek laten neerkomen.

Bij dergelijke kraanwerken zijn zowel behendigheid met de kraan, maar ook een doordachte aanpak even belangrijk en net dat is onze sterkte. Wij maken steeds wat tijd vrij om uw graafwerken en de omgeving grondig te analyseren en een verantwoord plan van aanpak uit te denken nog voor we onze graafmachines opstarten.

Recht is recht en elke millimeter telt!

Graafwerk ziet er vaak grof en bruut werk uit, maar dat is het bij ons meestal net niet. Wij stappen meer dan eens uit de kraan om onze lasers te herpositioneren en graven soms grondlagen maar centimeter per centimeter af. Bovendien zijn we bijzonder zelfkritisch. We verlaten de werf pas als u en wij tevreden zijn van het geleverde werk en als alles netjes opgekuist is.

Respect voor andermans werk

U hoeft het ons niet te vragen om rijplaten te voorzien, die hebben we al bij! We doen er alles aan om eventuele schade aan uw zorgvuldig aangelegd grasperk of aan uw oprit te vermijden.

Samen sterk

We zijn best trots op ons uitgebreid machinepark. We hebben namelijk niet 1, maar verschillende minigravers ter beschikking en daarmee kunnen we zo goed als alle graafwerken vakkundig uitvoeren.

Professionalisme begint bij professioneel materiaal

Onze klanten zijn voornamelijk particulieren die grond- en graafwerken laten uitvoeren in de tuin. Toch werken we ook geregeld in onderaanneming voor onder meer tuinaannemers, algemene bouwaannemers, zwembadplaatsers en vloerders.

Kwalitatief werk verzekerd en verzekerd kwalitatief werk

Natuurlijk wil u even controleren dat uw aannemer verzekerd is. Dat is niet meer dan logisch. Wil u even een kopie van onze verzekeringspolis zien? U heeft het maar te vragen!

Duidelijke afspraken, duidelijke prijzen en duidelijke taal

Complexe offertes hoeft u van ons niet te verwachten. Onze voorkeur gaat eerder uit naar een vrijblijvend plaatsbezoek bij u thuis. Zo kunnen we persoonlijk kennismaken, uw voorkeuren in detail overlopen en de omgeving en eventuele hindernissen correct inschatten. Vervolgens bezorgen we u meteen een richtprijs voor het project. Wenst u dan alsnog een gedetailleerde prijsofferte te ontvangen, dan werken we die uiteraard met plezier voor u uit, maar we steken onze voorkeur voor administratieve vereenvoudiging zeker niet weg.

Ook het respecteren van gemaakte afspraken staat hoog op onze prioriteitenlijstje. U hoeft er niet aan te twijfelen, wij zullen op tijd zijn en stipt de gemaakte afspraken nakomen.

Meer weten over onze aanpak of een vrijblijvende richtprijs aanvragen?

© 2015 Decofix

Scroll to Top